PODLAHY OVERENÉ ČASOM! Since 1994. RODINNÁ firma. Profesionalita, kvalita, to najlepšie! / BEZBARIÉROVÉ domy a byty! / NOVINKA: KOMPOZITNÉ RIGIDNÉ vinylové podlahy ParkettWorld za promo ceny -30%! Teplé, mäkké, vodeodolné, 150m2 bez prechodových líšt, protizvukové. / Prestížne prémiové drevené parkety ParkettWorld s vodeodolným povrchom! Robíme z podláh a parkiet schody, dvere, stoly atď v tej istej farbe! / HORMANN dvere a zárubne najlepšie ceny! / Dizajnový nábytok BRIK! / Oficiálny importér COREtec a VETEDY Česko, Slovensko a Maďarsko! / USSPA bazény a vírivky!

Élettartam garancia a COREtec padlókra. Mit jelent?

COREtec-FLOORS_logo_Q

A gyártó élettartam garanciát vállal a lakó- és háztartási helyiségek padlójára. A vásárló ezért életre szóló dekorációt szeretne választani. Mert még a COREtec padlóval sem vagyunk elég gazdagok ahhoz, hogy olcsó dolgokat vásároljunk.

Dozivotna_garancia

 

Az életre szóló garancia azt jelenti, hogy Ön, mint első vásárló, időkorlát nélkül élvezheti a COREtec padló tulajdonságait. A COREtec kompozit vinil padló teljes mértékben működőképes lesz egész életében.

bytovy_priestor1

 

A lécek között nem lesz hézag (maximum 4 mm-t kell figyelni az alap 2 bm-enkénti egyenetlenségére), a padló elviseli a felületen lévő folyadékokat, mint pl. bor, ketchup, gyümölcslevek stb. A felső réteg az ún top layer a felső réteget, kivéve a dekoratív réteget.

 

bytovy_priestor

10_garancia

 

A 10 év garancia az üzlethelyiségekre vonatkozik.

komercny_priestor

 

A kereskedelmi helyiségekben megnövekedett a mozgó emberek száma, ezért a padlóra vonatkozó követelmények sokkal nagyobbak, mint a lakóterekben.

 

udrzba

 

A COREtec® padlók annyira jók, hogy más is élvezheti őket.

A COREtec®-nél nagy jelentőséget tulajdonítunk a fenntarthatóságnak. A többrétegű, többkomponensű padlónk újrahasznosítása magas energiaköltséggel jár, ami azt jelenti, hogy megfelelőbb a körkörös megoldás a padló újrafelhasználásával. Ezért állunk elő egy környezetbarát megoldással: a Second Life padlók végtelen újrafelhasználáson alapuló beállítása – ez a megközelítés egyedülálló a mi ágazatunkban.
A többrétegű vízálló tömör padlók megalkotóiként mi vagyunk az első gyártók, akik visszavételi szolgáltatást hozunk létre, és új életet adunk egy használt padlónak. Ezt a Second Life Floors-t kezdetben jótékonysági és ifjúsági szervezeteknek ajánlják fel. Új szolgáltatásunknak társadalmi dimenziója is van, mivel a használt padlók tisztítását végző cég összetett munkaakadályokkal küzdő embereket alkalmaz. Speciálisan kifejlesztett környezetbarát COREtec ® termékeket fognak használni a bontott padló tisztításához, így a régi padló újszerűnek tűnik.
A Second Life Floors-nak köszönhetően régi padlója valódi második esélyt kap. És ezért Ön is hozzájárul egy fenntarthatóbb világhoz!

2 zivot