PODLAHY OVERENÉ ČASOM! Since 1994. RODINNÁ firma. Profesionalita, kvalita, to najlepšie! / BEZBARIÉROVÉ domy a byty! / NOVINKA: KOMPOZITNÉ RIGIDNÉ vinylové podlahy ParkettWorld za promo ceny -30%! Teplé, mäkké, vodeodolné, 150m2 bez prechodových líšt, protizvukové. / Prestížne prémiové drevené parkety ParkettWorld s vodeodolným povrchom! Robíme z podláh a parkiet schody, dvere, stoly atď v tej istej farbe! / HORMANN dvere a zárubne najlepšie ceny! / Dizajnový nábytok BRIK! / Oficiálny importér COREtec a VETEDY Česko, Slovensko a Maďarsko! / USSPA bazény a vírivky!

Doživotní garance na COREtec podlahy. Co to znamená?

COREtec-FLOORS_logo_Q

Výrobce poskytuje na podlahu do bytových a domovních prostor doživotní garanci. Zákazník si proto chce vybrat dekor na celý život. Protože iu COREtec podlahy platí, že nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci.

Dozivotna_garancia

 

Doživotní garance znamená, že vy jako první zákazník si můžete užívat vlastností COREtec podlahy bez omezení času. Kompozitní vinylová podlaha COREtec bude plně funkční po dobu vašeho života.

bytovy_priestor1

 

Nebudete mít žádné spáry mezi lamelami (třeba dodržet max. 4 mm na 2 bm nerovnost podkladu), podlaha snese jakékoliv tekutiny na povrchu jako např. 100%. víno, kečup, džusy a pod. Vrchní vrstvu tzn. top layer neprošúchate až na dekorační vrstvu.

 

bytovy_priestor

10_garancia

 

10 letá garance se vztahuje na komerční prostory.

komercny_priestor

 

V komerčních prostorách je zvýšený počet se pohybujících osob a proto i nároky na podlahu jsou mnohem větší než v bytových prostorách.

 

udrzba

 

COREtec® podlahy jsou tak dobré, že někdo jiný si je může znovu užít.

V COREtec® připisujeme velký význam udržitelnosti. Recyklace naší vícevrstvé vícesložkové podlahy má vysoké energetické náklady, což znamená, že kruhové řešení s opětovným použitím podlahy je vhodnější. Proto přicházíme s environmentálním přátelským řešením: nastavit podlahy Second Life na základě nekonečného opětovného použití – přístup, který je v našem sektoru jedinečný.
Jako tvůrci vícevrstvých vodotěsných pevných podlah jsme první z výrobců, kteří zřídili službu zpětného odběru a dali použité podlaze nový život. Tento Druhý život podlahám bude zpočátku nabízen charitativním organizacím a mládežnickým organizacím. Naše nová služba má také celospolečenský rozměr, protože firma, která se postará o čištění použitých podlah, zaměstnává lidi se složitými překážkami v práci. Budou používat speciálně vyvinuté ekologicky přátelské COREtec ® produkty pro čištění rozebrané podlahy, díky čemuž bude stará podlaha vypadat jako nová.
Díky Druhému životu podlahám dostane vaše stará podlaha skutečnou druhou šanci. A proto také přispíváte k více udržitelnému světu!

2 zivot