PODLAHY OVERENÉ ČASOM! Since 1994. RODINNÁ firma. Profesionalita, kvalita, to najlepšie! / BEZBARIÉROVÉ domy a byty! / NOVINKA: KOMPOZITNÉ RIGIDNÉ vinylové podlahy ParkettWorld za promo ceny -30%! Teplé, mäkké, vodeodolné, 150m2 bez prechodových líšt, protizvukové. / Prestížne prémiové drevené parkety ParkettWorld s vodeodolným povrchom! Robíme z podláh a parkiet schody, dvere, stoly atď v tej istej farbe! / HORMANN dvere a zárubne najlepšie ceny! / Dizajnový nábytok BRIK! / Oficiálny importér COREtec a VETEDY Česko, Slovensko a Maďarsko! / USSPA bazény a vírivky!

Chcete vědět proč COREtec kompozitní podlaha patří mezi nejlepší na trhu?

COREtec-FLOORS_logo_Q

Vinylové podlahy si zákazníci často vybírají, protože jsou voděodolné. Zvládnou ale všechny vinylové podlahy to, co zvládne kompozitní podlaha COREtec? My v ParkettWorldu před tím, než spustíme prodej značky, si podlahu důkladně otestujeme. Přejde rukama našich zkušených podlahářů, kteří v současnosti již působí v podlahářské branži 29 let. Když jsme spustili testování podlahy, podrobili jsme ji extrémnímu testu, zda je skutečně 100% voděodolná. Lamelu jsme dali do akvária s vodou a čekali jsme, co se s ní bude dít. Zda se bude kroutit, deformovat, rozpadat, zda se budou oddělovat jednotlivé vrstvy lamely a pod.

 

blobid0-3

Vzorek máme nepřetržitě ve vodě již více než 5 let. A umíme potvrdit, že COREtec podlaha je skutečně 100% voděodolná! Vzorek není nabobtnalý, není zdeformovaný a stále se nerozpadává. Když si představíme běžné nehody, které podlahy mají zvládnout jako vytečení myčky v kuchyni, vytečení pračky v koupelně, vytečení radiátoru nebo vytopení sousedem – toto naše COREtec kompozitní podlaha zvládne!

Přijďte se přesvědčit do naší centrály v Košicích. Od října 2017 stále ponořená ve vodě.

blobid0-2

Proto naše COREtec podlaha je vhodná i do koupelny a pod.

desert-coretec-naturals-50-lvp-805-1-web-1024x768

0372 B-evp-vinyl-flooring-roomscene

Vinylová podlaha COREtec Hamilton DUB 8mm click

Vinylová podlaha COREtec Cirrus KAMEŇ-DLAŽBA 8mm click

 Získáváte jeden fantastický benefit: máte jednotnou podlahu ve všech prostorách, tedy máte v celém domě nebo bytě stejnou tloušťku, stejnou teplotu podlahy, stejnou strukturu pro údržbu. Bezbariérový byt nebo dům se snadno vysává nebo smývá mopem, nikde vám nezavadí žádná přechodová lišta nebo práh, nikde nezakopnete. Naše COREtec podlaha je teplá a měkká a když ji máte iv koupelně, nikdy nepocítíte chladný pocit na nohy, jako při chůzi po dlažbě.

Vinylové podlahy si zákazníci vybírají-li kvůli dobrému prostupu tepla. Mnoho nově postavených domů má podlahové topení, příp. chlazení. Naše COREtec kompozitní podlahy mají fantastické parametry pro přestup tepla (5 mm = 0,0318 K/W m2, 8 mm = 0,066 K/W m2, 15 mm = 0,109 K/W m2). Kompozitní podlaha znamená, že je směsí 50% kamene a 50% panenského vinylu. Kámen znamená stabilitu až 400 m2 bez přechodových lišt a prahů a panenský vinyl znamená zdravý interiér, neboť neobsahuje žádná změkčovadla, rozpouštědla, ftaláty, olovo a pod. Koupí COREtec kompozitní vinylové podlahy si zajistíte i zdravý vzduch v interiéru!

Každá lamela COREtec podlahy má integrovanou korkovou podložku. Je to rukopis COREtec tvůrců. Korková podložka jako přírodní materiál z trvale obnovitelných zdrojů je nejen voděodolná (neboť by se na víno nepoužívaly korkové zátky), ale je také perforovaná, aby dobře propouštěla teplo z podlahového topení. Také působí vyrovnávající na podklad, protože stačí dodržet nerovnost 4 mm na 2 bm (v Čechách norma 3 mm/2 bm, v Čechách je norma 2 mm na 2 bm). COREtec podlaha je díky korkové podložce a své skladbě také protizvuková až 20db.

Navštivte naše prodejny, kde vám ukážeme až 250 dekorů, kde si můžete vybrat dřevodekory nebo dlažební designy. Zákazník obvykle potřebuje delší dobu k tomu, aby si z množství nabízených designů vybral svůj oblíbený. A častokrát se stává, že musí absolvovat několik návštěv a konzultaci. Výrobce poskytuje na podlahu do bytových a domovních prostor doživotní garanci. Zákazník si proto chce vybrat dekor na celý život. Protože iu COREtec podlahy platí, že nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci. Pokud už bydlíte v domě nebo v bytě, není tak jednoduché vyměnit podlahu, protože všude je nějaký nábytek atp.

ParkettWorld je autorizovaným distributorem v Čechách, na Slovensku a v Maďarsku. Nabízíme jen kvalitní produkty a servis pro zdravý interiér – to je naše parketa!