PODLAHY OVERENÉ ČASOM! Since 1994. RODINNÁ firma. Profesionalita, kvalita, to najlepšie! / BEZBARIÉROVÉ domy a byty! / NOVINKA: KOMPOZITNÉ RIGIDNÉ vinylové podlahy ParkettWorld za promo ceny -30%! Teplé, mäkké, vodeodolné, 150m2 bez prechodových líšt, protizvukové. / Prestížne prémiové drevené parkety ParkettWorld s vodeodolným povrchom! Robíme z podláh a parkiet schody, dvere, stoly atď v tej istej farbe! / HORMANN dvere a zárubne najlepšie ceny! / Dizajnový nábytok BRIK! / Oficiálny importér COREtec a VETEDY Česko, Slovensko a Maďarsko! / USSPA bazény a vírivky!

Bezbariérový byt nebo dům. COREtec nabízí až 400 m2 bez diletačních mezer mezi místnostmi

COREtec-FLOORS_logo_Q

COREtec kompozitní vinylová podlaha znamená, že je směsí 50% kamene a 50% panenského vinylu. Kámen znamená stabilitu až 400 m2 bez přechodových lišt a prahů a panenský vinyl znamená zdravý interiér, neboť neobsahuje žádná změkčovadla, rozpouštědla, ftaláty, olovo a pod.

Vinylova podlaha Imperial 1207 z chodby bez prechodovej listy do sprchy

Naše COREtec podlaha je vhodná i do koupelny a pod. Získáváte jeden fantastický benefit: máte jednotnou podlahu ve všech prostorách, tedy máte v celém domě nebo bytě stejnou tloušťku, stejnou teplotu podlahy, stejnou strukturu pro údržbu. Bezbariérový byt nebo dům se snadno vysává nebo smývá mopem, nikde vám nezavadí žádná přechodová lišta nebo práh, nikde nezakopnete, nedrží se tam špína. Naše COREtec podlaha je teplá a měkká a když ji máte i v koupelně, nikdy nepocítíte chladný pocit na nohy, jako při chůzi po dlažbě.

 

400m2_1

400m2_2

400m2_3

400m2_4

400m2_5