PODLAHY OVERENÉ ČASOM! Since 1994. RODINNÁ firma. Profesionalita, kvalita, to najlepšie! / BEZBARIÉROVÉ domy a byty! / NOVINKA: KOMPOZITNÉ RIGIDNÉ vinylové podlahy ParkettWorld za promo ceny -30%! Teplé, mäkké, vodeodolné, 150m2 bez prechodových líšt, protizvukové. / Prestížne prémiové drevené parkety ParkettWorld s vodeodolným povrchom! Robíme z podláh a parkiet schody, dvere, stoly atď v tej istej farbe! / HORMANN dvere a zárubne najlepšie ceny! / Dizajnový nábytok BRIK! / Oficiálny importér COREtec a VETEDY Česko, Slovensko a Maďarsko! / USSPA bazény a vírivky!

Akadálymentes lakás vagy ház. A COREtec akár 400 m2-t kínál a helyiségek közötti tágulási hézagok nélkül

COREtec-FLOORS_logo_Q

A COREtec kompozit vinil padló azt jelenti, hogy 50% kő és 50% szűz vinil keveréke. A kő akár 400 m2-es stabilitást jelent átmeneti csíkok és küszöbök nélkül, a szűz vinil pedig az egészséges belső teret, mert nem tartalmaz lágyítót, oldószert, ftalátot, ólmot stb.

Vinylova podlaha Imperial 1207 z chodby bez prechodovej listy do sprchy

COREtec padlónk alkalmas fürdőszobák stb. Egy fantasztikus előnyhöz jut: minden helyiségben egységes a padló, vagyis azonos vastagságú, azonos hőmérsékletű a padló, ugyanaz a karbantartási struktúra az egész házban vagy lakásban. Egy akadálymentes lakás, ház könnyen felporszívózható, vagy felmosóval kimosható, sehol nem áll az utadba átmenetrúd, küszöb, nem botlik meg sehol, a kosz nem tapad oda.A COREtec padlónk meleg és puha, és amikor a fürdőszobában tartózkodik, soha nem fogja érezni a hideget a lábán, mint amikor csempén jár.

 

400m2_1

400m2_2

400m2_3

400m2_4

400m2_5