PODLAHY OVERENÉ ČASOM! Since 1994. RODINNÁ firma. Profesionalita, kvalita, to najlepšie! / BEZBARIÉROVÉ domy a byty! / NOVINKA: KOMPOZITNÉ RIGIDNÉ vinylové podlahy ParkettWorld za promo ceny -30%! Teplé, mäkké, vodeodolné, 150m2 bez prechodových líšt, protizvukové. / Prestížne prémiové drevené parkety ParkettWorld s vodeodolným povrchom! Robíme z podláh a parkiet schody, dvere, stoly atď v tej istej farbe! / HORMANN dvere a zárubne najlepšie ceny! / Dizajnový nábytok BRIK! / Oficiálny importér COREtec a VETEDY Česko, Slovensko a Maďarsko! / USSPA bazény a vírivky!

Doživotná garancia na COREtec podlahy. Čo to znamená?

COREtec-FLOORS_logo_Q

Výrobca poskytuje na podlahu do bytových a domových priestorov doživotnú garanciu. Zákazník si preto chce vybrať dekor na celý život. Pretože aj pri COREtec podlahy platí, že nie sme takí bohatí, aby sme si kupovali lacné veci.

Dozivotna_garancia

 

Doživotná garancia znamená, že vy ako prvý zákazník si môžete užívať vlastnosti COREtec podlahy bez obmedzenia času. Kompozitná vinylová podlaha COREtec bude plne funkčná počas vášho života.

bytovy_priestor1

 

Nebudete mať žiadne škáry medzi lamelami (treba dodržať max. 4 mm na 2 bm nerovnosť podkladu), podlaha znesie akékoľvek tekutiny na povrchu ako napr. 100%. víno, kečup, džúsy a pod. Vrchnú vrstvu tzn. top layer neprešúchate až na dekoračnú vrstvu.

 

bytovy_priestor

10_garancia

 

10 ročná garancia sa vzťahuje na komerčné priestory.

komercny_priestor

 

V komerčných priestoroch je zvýšený počet sa pohybujúcich osôb a preto aj nároky na podlahu sú oveľa väčšie ako v bytových priestoroch.

 

udrzba

 

COREtec® podlahy sú tak dobré, že niekto iný si ich môže znovu užiť.

V COREtec® pripisujeme veľký význam udržateľnosti. Recyklácia našej viacvrstvovej viaczložkovej podlahy má vysoké energetické náklady, čo znamená, že kruhové riešenie s opätovným použitím podlahy je vhodnejšie. Preto prichádzame s environmentálnym priateľským riešením: nastaviť podlahy Second Life na základe nekonečného opätovného použitia – prístup, ktorý je v našom sektore jedinečný.
Ako tvorcovia viacvrstvových vodotesných pevných podláh sme prví z výrobcov, ktorí zriadili službu spätného odberu a dali použitej podlahe nový život. Tento Druhý život podlahám bude spočiatku ponúkaný charitatívnym organizáciám a mládežníckym organizáciám. Naša nová služba má aj celospoločenský rozmer, pretože firma, ktorá sa postará o čistenie použitých podláh, zamestnáva ľudí so zložitými prekážkami v práci. Budú používať špeciálne vyvinuté ekologicky priateľské COREtec ® produkty na čistenie rozobranej podlahy, vďaka čomu bude stará podlaha vyzerať ako nová.
Vďaka Druhému životu podlahám dostane vaša stará podlaha skutočnú druhú šancu. A preto tiež prispievate k viac udržateľnému svetu!

2 zivot