PODLAHY OVERENÉ ČASOM! Since 1994. RODINNÁ firma. Profesionalita, kvalita, to najlepšie! / BEZBARIÉROVÉ domy a byty! / NOVINKA: KOMPOZITNÉ RIGIDNÉ vinylové podlahy ParkettWorld za promo ceny -30%! Teplé, mäkké, vodeodolné, 150m2 bez prechodových líšt, protizvukové. / Prestížne prémiové drevené parkety ParkettWorld s vodeodolným povrchom! Robíme z podláh a parkiet schody, dvere, stoly atď v tej istej farbe! / HORMANN dvere a zárubne najlepšie ceny! / Dizajnový nábytok BRIK! / Oficiálny importér COREtec a VETEDY Česko, Slovensko a Maďarsko! / USSPA bazény a vírivky!

Chcete vedieť prečo COREtec kompozitná podlaha patrí medzi najlepšie na trhu?

COREtec-FLOORS_logo_Q

Vinylové podlahy si zákazníci často vyberajú, pretože sú vodeodolné. Zvládnu ale všetky vinylové podlahy to, čo zvládne kompozitná podlaha COREtec? My v ParkettWorlde pred tým, ako spustíme predaj značky, si podlahu dôkladne otestujeme. Prejde rukami našich skúsených podlahárov, ktorí v súčasnosti už pôsobia v podlahárskej brandži 29 rokov. Keď sme spustili testovanie podlahy, podrobili sme ju extrémnemu testu, či je skutočne 100% vodeodolná. Lamelu sme dali do akvária s vodou a čakali sme, čo sa s ňou bude diať. Či sa bude krútiť, deformovať, rozpadať, či sa budú oddeľovať jednotlivé vrstvy lamely a pod.

 

blobid0-3

Vzorku máme nepretržite vo vode už viac ako 5 rokov. A vieme potvrdiť, že COREtec podlaha je skutočne 100% vodeodolná! Vzorka nie je napučaná, nie je zdeformovaná a stále sa nerozpadáva. Keď si predstavíme bežné nehody, ktoré podlahy majú zvládnuť ako vytečenie umývačky v kuchyni, vytečenie práčky v kúpeľni, vytečenie radiátora alebo vykúrenie susedom – toto naša COREtec kompozitná podlaha zvládne!

Príďte sa presvedčiť do našej centrály v Košiciach. Od októbra 2017 stále ponorená vo vode.

blobid0-2

Preto naša COREtec podlaha je vhodná aj do kúpeľne a pod.

desert-coretec-naturals-50-lvp-805-1-web-1024x768

0372 B-evp-vinyl-flooring-roomscene

Vinylová podlaha COREtec Hamilton DUB 8mm click

Vinylová podlaha COREtec Cirrus KAMEŇ-DLAŽBA 8mm click

Získavate jeden fantastický benefit: máte jednotnú podlahu vo všetkých priestoroch, teda máte v celom dome alebo byte rovnakú hrúbku, rovnakú teplotu podlahy, rovnakú štruktúru na údržbu. Bezbariérový byt alebo dom sa ľahko vysáva alebo zmýva mopom, nikde vám nezavadí žiadna prechodová lišta alebo prah, nikde nezakopnete. Naša COREtec podlaha je teplá a mäkká a keď ju máte aj v kúpeľni, nikdy nepocítite chladný pocit na nohy, ako pri chôdzi po dlažbe.

Vinylové podlahy si zákazníci vyberajú kvôli dobrému prestupu tepla. Veľa novopostavených domov má podlahové kúrenie, príp. chladenie. Naše COREtec kompozitné podlahy majú fantastické parametre pre prestup tepla (5 mm = 0,0318 K/W m2, 8 mm = 0,066 K/W m2, 15 mm = 0,109 K/W m2). Kompozitná podlaha znamená, že je zmesou 50% kameňa a 50% panenského vinylu. Kameň znamená stabilitu až 400 m2 bez prechodových líšt a prahov a panenský vinyl znamená zdravý interiér, pretože neobsahuje žiadne zmäkčovadlá, rozpúšťadlá, ftaláty, olovo a pod. Kúpou COREtec kompozitnej vinylovej podlahy si zaistíte aj zdravý vzduch v interiéri!

Každá lamela COREtec podlahy má integrovanú korkovú podložku. Je to rukopis COREtec tvorcov. Korková podložka ako prírodný materiál z trvalo obnoviteľných zdrojov je nielen vodeodolná (lebo by sa na víno nepoužívali korkové zátky), ale je tiež perforovaná, aby dobre prepúšťala teplo z podlahového kúrenia. Tiež pôsobí vyrovnávajúca na podklad, pretože stačí dodržať nerovnosť 4 mm na 2 bm (v Čechách norma 3 mm/2 bm, v Čechách je norma 2 mm na 2 bm). COREtec podlaha je vďaka korkovej podložke a svojej skladbe taktiež protizvuková až 20db.

Navštívte naše predajne, kde vám ukážeme až 250 dekorov, kde si môžete vybrať drevodekory alebo dlažobné designy. Zákazník obvykle potrebuje dlhší čas na to, aby si z množstva ponúkaných designov vybral svoj obľúbený. A častokrát sa stáva, že musí absolvovať niekoľko návštev a konzultáciu. Výrobca poskytuje na podlahu do bytových a domových priestorov doživotnú garanciu. Zákazník si preto chce vybrať dekor na celý život. Pretože aj pri COREtec podlahy platí, že nie sme takí bohatí, aby sme si kupovali lacné veci. Pokiaľ už bývate v dome alebo v byte, nie je tak jednoduché vymeniť podlahu, pretože všade je nejaký nábytok atď.

ParkettWorld je autorizovaným importérom v Čechách, na Slovensku a v Maďarsku. Ponúkame iba kvalitné produkty a servis pre zdravý interiér – to je naša parketa!