PODLAHY OVERENÉ ČASOM! Since 1994. RODINNÁ firma. Profesionalita, kvalita, to najlepšie! / BEZBARIÉROVÉ domy a byty! / NOVINKA: KOMPOZITNÉ RIGIDNÉ vinylové podlahy ParkettWorld za promo ceny -30%! Teplé, mäkké, vodeodolné, 150m2 bez prechodových líšt, protizvukové. / Prestížne prémiové drevené parkety ParkettWorld s vodeodolným povrchom! Robíme z podláh a parkiet schody, dvere, stoly atď v tej istej farbe! / HORMANN dvere a zárubne najlepšie ceny! / Dizajnový nábytok BRIK! / Oficiálny importér COREtec a VETEDY Česko, Slovensko a Maďarsko! / USSPA bazény a vírivky!

Bezbariérový byt alebo dom. COREtec ponúka až 400 m2 bez diletačných medzier medzi miestnosťami

COREtec-FLOORS_logo_Q

COREtec kompozitná vinylová podlaha znamená, že je zmesou 50% kameňa a 50% panenského vinylu. Kameň znamená stabilitu až 400 m2 bez prechodových líšt a prahov a panenský vinyl znamená zdravý interiér, pretože neobsahuje žiadne zmäkčovadlá, rozpúšťadlá, ftaláty, olovo a pod.

Vinylova podlaha Imperial 1207 z chodby bez prechodovej listy do sprchy

Naša COREtec podlaha je vhodná aj do kúpeľne a pod. Získavate jeden fantastický benefit: máte jednotnú podlahu vo všetkých priestoroch, teda máte v celom dome alebo byte rovnakú hrúbku, rovnakú teplotu podlahy, rovnakú štruktúru na údržbu. Bezbariérový byt alebo dom sa ľahko vysáva alebo zmýva mopom, nikde vám nezavadí žiadna prechodová lišta alebo prah, nikde nezakopnete, nedrží sa tam špina. Naša COREtec podlaha je teplá a mäkká a keď ju máte aj v kúpeľni, nikdy nepocítite chladný pocit na nohy, ako pri chôdzi po dlažbe.

 

400m2_1

400m2_2

400m2_3

400m2_4

400m2_5